Baba me kohë të plotë - EPISODI 102

baba102

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një qitës për të vrarë Maurision. Horhe dhe fqinjët e tjerë i mposhtin keqbërësit e Izauro Venturës, por, në përleshje e sipër, Baldo mbetet i plagosur. Ç’masa do të marrë Dulse? A do të dorëzohet ajo në polici?

Të gjithë episodet e "Baba me kohë të plotë"

I gjithë stafi dhe familjarët e tyre janë mbledhur për ...më shumë

Reneja përballet me Noelin dhe e detyron t’i tregojë Maurisios ...më shumë

Noeli dëshmon kundër djalit të tij, Fabianit. Fabiani pajton një ...më shumë

Policia arreston Maurision për rrëmbimin e Aniferit. Fabiani zbulon se ...më shumë

Maria firmos një marrëveshje me Fabianin dhe ai i tregon ...më shumë

Aniferi mëson prej Fabianit se ka një gjysh dhe lumturohet ...më shumë

Horhe i kërkon divorcin Dulses dhe i thotë se nuk ...më shumë

Fabiani kërcënon Maurision se do ta fusë në burg, pasi ...më shumë