Maria pranon të qëndrojë për disa kohë në shtëpinë e ...më shumë

Kika i thotë Horhes se e pranon marrëdhënien me të ...më shumë

Maurisio i tregon Aniferit se nëna e saj është gjallë. ...më shumë

Pak para se të hipin në avion, Maurisio i tregon ...më shumë

Fëmijët e këshillojnë Horhen që të nisë një jetë të ...më shumë

Falkoni i telefonon nënës së Aniferit dhe shtiret sikur po ...më shumë

Reneja pyet burrin që takon rastësisht në shtëpinë e Fabianit ...më shumë

Horhe informon Maurision se ka zbuluar që Maria Kruzi është ...më shumë

Horhe dhe Maurisio mendojnë të shkojnë në Guatemalë për të ...më shumë

Maurisio i dorëzon fabrikën Fabianit në këmbim të Aniferit. Horhe ...më shumë

Maurisio zbulon se Maria, nëna e Aniferit, nuk është varrosur ...më shumë

Aniferi pyet Renenë dhe Maurision se kur do të martohen. ...më shumë

Periudha e festave të fundvitit po afron dhe në “Logatoys” ...më shumë

Rene, duke parë një fotografi të vjetër të së ëmës, ...më shumë

Neroni dhe Flor Ivona mësojnë se Pablo është arratisur me ...më shumë

Vero i kërkon Tonjos që të bisedojnë me fëmijët për ...më shumë

Situata mes Tonjos dhe Veros është rënduar deri në atë ...më shumë

Maurisio inskenon një shfaqje me marioneta që t’i shpjegojë Aniferit ...më shumë

Pas thirrjes së Kikës në internet, Maurisio arrin të grumbullojë ...më shumë

Falkoni i premton një personi misterioz se kompania “Logatoys” shumë ...më shumë