Kerimi debaton me Seldën për mamanë e tij. Nesrini nxit ...më shumë

Hazimi shikon Ipekun. Do të arrijë ai të mësojë se ...më shumë

Kerimi debaton me Nazimin. Çfarë do t’i tregojë Nazimi atij ...më shumë

Çfarë shpjegimi do t’i japë Kerimi mamasë së tij për ...më shumë

Emineja i tregon Mejremes gjithçka që di për ndërrimin e ...më shumë

Kerimi dëgjon debatin mes Seldës dhe Handanit. Cili do të ...më shumë

Nesrini i ankohet Kerimit për familjen e tij dhe kështu ...më shumë

Beren mëson se Shule është shtatzënë. Si do të reagojë ...më shumë

Fatma i tregon Nesrinit se ka kuptuar lojërat që luan ...më shumë

Nesrini bisedon me Shulen dhe e nxit të bëjë plane ...më shumë

Ipeku largohet nga shtëpia pas deklaratës që Fatma bëri për ...më shumë

Nesrini i shpreh ndjenjat Kerimit. Si do të reagojë ai? ...më shumë

Nesrini fut Xhynejtin në vilë duke vënë në rrezik veten ...më shumë

Nesrini përballet me Xhemin. Si do të jetë takimi i ...më shumë

Handani këmbëngul të shohë fotografinë e Ipekut. Do ta lejojë ...më shumë

Selda shkon në lagjen e Ipekut. Do të arrijë ajo ...më shumë

Nesrini kërcënon Seldën se do t’i tregojë gjithçka Kerimit. Çfarë ...më shumë

Familja e Kerimit habitet teksa shohin Nesrinin që zbret e ...më shumë

Xhynejti del nga burgu. Kush e ndihmoi atë? Zehra dhe ...më shumë

Akifi futet fshehurazi në shtëpinë e Kerimit. Çfarë do t’i ...më shumë