Nihani organizon evenimentin e saj në të cilin marrin pjesë ...më shumë

Banuja është shumë e frikësuar që Emiri do të gjykohet ...më shumë

Kemali do të përpiqet të vrasë Emirin, por është Nihani ...më shumë

Kemali shikon nga jashtë dritares Nihanin dhe Emirin bashkë në ...më shumë

Emiri dhe Nihani pësojnë një aksident të rëndë me makinë. ...më shumë

Kemali dhe Nihani kalojnë disa çaste të bukura së bashku. ...më shumë

Kemali ka realizuar gjithçka në fshehtësi, tani pret vetëm ditën ...më shumë

Tufani më në fund arrin të takojë nënën e tij ...më shumë

Nihani shkon në shtëpinë e Karenit të kërkojë për regjistrimin. ...më shumë

Edhe pse të gjithë përpiqen t’ia fshehin, Zejnepja ka kuptuar ...më shumë

Asuja fajëson xhaxhanë që e dërgoi Kemalin në Stamboll, sepse ...më shumë

Kemali arrin të gjejë emrin e shërbyeses së mamasë së ...më shumë

Emiri zbulon se Tarëku dhe Banuja tanimë janë të dashur, ...më shumë

Taneri ka rrëmbyer Nihanin, sepse Emiri i vrau gruan dhe ...më shumë

Zejnepja largohet nga shtëpia dhe Ozani përpiqet të vrasë veten ...më shumë

Shtëpia e Lejlës del në ankand. A do ta marrë ...më shumë

Kemali vendos të hetojë rreth Tufanit dhe do të befasohet ...më shumë

Emiri urdhëron Banunë të bëjë Tarëkun për vete. Kemali dhe ...më shumë

Punimet në termocentral pezullohen me ndërhyrjen e Kemalit. Ky i ...më shumë

Në një rrëfim të ndjerë, Nihani i tregon Kemalit detajet ...më shumë