E zhgënjyer Pelinsu vendos t’i tregojë Lales për çështjen e ...më shumë

Betyli mëson se Lale pret të emërohet së shpejti dhe ...më shumë

Dy avokatët që erdhën më parë rikthehen sërish dhe i ...më shumë

Pa asnjë shpresë për ta rifituar Onurin, Pelinsu vendos të ...më shumë

Songyli, Ismete dhe Jëlldëzi bëjnë përgatitjet e nevojshme për mevludin ...më shumë

E dëshpëruar Pelinsuja vendos t’u tregojë të gjithëve për kontratën ...më shumë

Kurtullushi i tregon Sametit që Nergisi ka konkuruar për modele ...më shumë

Në kompaninë e Onurit vjen Seshila, nga agjensia publicitare e ...më shumë

Nergisi vendos të aplikojë si aktore reklamash dhe kërkon mbështetjen ...më shumë

Dr. Onuri vendos të punojë organizatën “Mjekë pa kufi.” Një ...më shumë

Onuri kërkon dado për Emirin. Ai vendos ta shtyjë anulimin ...më shumë

Në festën për përvjetorin e kompanisë Onuri i premton Lales ...më shumë

E dëshpëruar Jëlldëzi i kërkon Lales të flasin bashkë për ...më shumë

Onuri i ofron Kurtullushit një vend ku mund të hapë ...më shumë

E dëshpëruar nga reagimi i të birit Jëlldëzi i kërkon ...më shumë

Jëlldëzi është tepër e shqetësuar për Onurin dhe druhet se ...më shumë

Shadi mundohet të ikë nga shtëpia, por Betyli e kyç ...më shumë

Onuri vendos të mbështetë familjen e Lales në këto ditë ...më shumë

Onuri i kërkon ndihme Kurtullushit për t’u pajtuar me Lalen. ...më shumë

Lale dhe Onuri shkojnë së bashku për vizitën e parë ...më shumë