Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë

Kurtullushi dhe Eroli fillojnë punën së bashku si ortakë në ...më shumë

Kurtullushi gjendet ngushtë se nuk di ku te gjejë paratë ...më shumë

Jëlldërëmi shtiret si i sëmurë dhe vajzat i ofrojnë ndihmën ...më shumë

Jëlldërëmi pretendon se ka të drejtë t’i kërkojë llogari Songylit ...më shumë

Kurtullushi i kërkon llogari Onurit për gjithçka po i bën ...më shumë

Kurtulli shikon Onurin teksa takohet me Ozgen dhe Durunë. Jëlldërëmi ...më shumë

Songyli i kërkon Jëlldërëmit të largohet për të mirën e ...më shumë

Onuri takon Ozgen dhe përpiqet të kuptojë se ç’po ndodh. ...më shumë

Hylja vazhdon të mbrojë të vëllanë. Jëlldërëmi mundohet të bëhet ...më shumë

Jëlldërëmi kthehet papritur në darkën e ditëlindjes së Lalës. Ndërkohë, ...më shumë

Onuri vendos të organizojë një festë surprizë për ditëlindjen e ...më shumë

Betyli i ngre kurth Hyljas që ta demaskojë. Niluferi dhe ...më shumë