Dhoma 309 - EPISODI 198

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi shikon medaljonin krejt rastësisht. I habitur, ai i kërkon shpjegime Kurtullushit për fotografinë e medaljonit. Filizi e rraskapitur nga fëmijët, për çudinë e Erolit , vendos të kthehet te vjehrra e saj. Kurtullushi i ka vënë emrin restorantit “Nunu” me shpresën se Niluferi do ta falë. Jëlldëzi dhe Fikreti përgatiten të marrin pjesë në festën e ditëlindjes së Durusë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë