Dhoma 309 - EPISODI 200

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e vështirë që po kalon familja. Pavarësisht nga ato që ndodhën Onuri u thotë prindërve të tij që s’ka ndërmend ta lërë Lalen. Sjellja e tre burrave të familjes e ka zhgënjyer thellë Lalen, motrat e saj dhe Songylin. Përpjekja e fundit e Onurit për të rifituar Lalen, dështon sërish. Lale druhet se s’do të mund të bëhet nënë dhe baba për Emirin, por Songyli gjen fjalë ngushëlluese për të.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë