Dhoma 309 - EPISODI 195

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin është në të vërtetë aktor i pajtuar nga Kurtullushi. Betyli e alarmuar i kërkon Erolit të kthehet sa më parë në firmë sepse gjyshja do të ndajë trashëgiminë. Eroli kërkon të zgjerojë aktivitetin si ortak në restorantin e qofteve, por idetë e tij priten ftohtë nga Kurtullushi. Ngjarjet e fundit e stepin Onurin dhe e pengojnë t’i tregojë Lales të fshehtën e tij të madhe për Ozgen dhe Durunë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë