Betyli nxit Erolin të zërë vendin e Onurit. Hylja shpëton ...më shumë

Eroli njofton Betylin për rikthimin e Ozges dhe ata vendosin ...më shumë

Hylia shtiret sikur është fyer nga sjellja e Songylit dhe ...më shumë

Paaftësia e Lales i kushton firmës së Onurit 15 milionë ...më shumë

Songyli kupton se Hylia po përdor gjithë dredhitë e saj ...më shumë

Songyli dëgjon pa dashje një telefonatë të Hylias dhe kupton ...më shumë

Kurtullushi gjen një shtëpi të përshtatshme për familjen e tij ...më shumë

Hallë Hylian e ftojnë për darkë në shtëpinë e Jëlldëzit, ...më shumë

Halla e vajzave Hylia shfaqet papritur në dyqanin e Songylit. ...më shumë

Zonja e panjohur i telefonon Songylit, e cila shkon menjëherë ...më shumë

Onuri kërkon ndihmën e rojave të sigurisë së firmës së ...më shumë

Meqë Onuri detyrohet të qëndrojë në shtëpi për t’u kujdesur ...më shumë

Gjatë shëtitjes në pyll Eroli shkul tabelat orientuese nga pemët ...më shumë

Betyli thur plane si të pengojë ceremoninë e dasmës së ...më shumë

Lale kujton gjatë pushimeve që ajo dhe Onuri kanë njëvjetorin ...më shumë

Onuri fton familjen e Lales për pushime në Antalja. Betyli ...më shumë

Lale, Nilyferi dhe Nergisi janë më se të vendosura të ...më shumë

Me udhëzimin e terapistit, Lale dhe Onuri vihen në kërkim ...më shumë

Jëlldësi, Onuri dhe Fikreti shkojnë të kërkojnë zyrtarisht dorën e ...më shumë

Jëlldëzi dhe Songyli dalin për të blerë pajën e nuses. ...më shumë