Dhoma 309 - EPISODI 163

Jëlldësi, Onuri dhe Fikreti shkojnë të kërkojnë zyrtarisht dorën e Lales për martesë. Betyli do të mërzitet që nuk ka marrë një ftesë. Përplasjet mes Jëlldëzit dhe Songylit do ta detyrojnë këtë të fundit që të mos e japë pëlqimin e saj për martesën e së bijës. Gjyshe Ismetja i kërkon Pinarit të bëjë më shumë kujdes me teknikat që përdor në seancat e tij.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë