Dhoma 309 - EPISODI 179

Hylia shtiret sikur është fyer nga sjellja e Songylit dhe vendos të largohet. Ajo shpërngulet në shtëpinë dhe Betylit dhe biseda telefonike me të vëllanë tregon synimet e tyre të vërteta. Onuri përgëzon Erolin për punën e lavdërueshme që ka bërë me dosjet dhe i ngarkon detyra të tjera më të rëndësishme. Eroli dhe Filizi mësojnë që ish e dashura e Onurit, Ozge është kthyer nga Amerika.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë