Dhoma 309 - EPISODI 177

Songyli kupton se Hylia po përdor gjithë dredhitë e saj për të përfituar para nga mbesat. Hylia i tregon Lales se i ati i tyre ishte keqtrajtuar nga babai në fëmijëri dhe varfëria e vazhdueshme e kishte bërë lakmitar ndaj parave. Onuri i jep mundësi Lales të punojë në firmën e tij, por a do të ketë sukses ajo në prezantimin e projektit të saj të parë?

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë