Dhoma 309 - EPISODI 170

Meqë Onuri detyrohet të qëndrojë në shtëpi për t’u kujdesur për të birin, përgjegjësia e drejtimit të ndërmarrjes bie mbi Erolin i cili stepet dhe kërkon ndihmën e Betylit që ta nxjerrë nga situata e vështirë. Onuri arrin të bëjë prezantimin e projekteve me Emirin në krahë. Për shkak të një pakujdesie, dy fëmijët humbasin. Onuri dhe Kurtullushi, të zënë nga paniku, vihen në kërkim të tyre.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë