Dhoma 309 - EPISODI 180

Eroli njofton Betylin për rikthimin e Ozges dhe ata vendosin ta përdorin praninë e saj si mjet për të cenuar martesën e Onurit me Lalen. Hylia arrin të bëjë për vete Fikretin dhe e bind atë të transferojë një shumë parash në llogarinë e saj. Onuri vendos të shkojë me pushime me Lalen dhe ia beson firmën Erolit dhe Filizit. Çfarë do të ndodhë kur të zbulojë se i ati ka tërhequr para nga llogaria e firmës?

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë