Dhoma 309 - EPISODI 178

Paaftësia e Lales i kushton firmës së Onurit 15 milionë dollarë. E dëshpëruar Lale vendos të punojë deri vonë për projektin dhe arrin të sigurojë një mundësi të dytë prezantimi. Kurtullushi, Sameti dhe Niluferi përurojnë restorantin. Filizi arrin ta bëjë për vete Erolin. Onuri i propozon Lales të bëjnë një fëmijë të dytë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë