Dhoma 309 - EPISODI 171

Onuri kërkon ndihmën e rojave të sigurisë së firmës së tij për të kërkuar Gylshahun dhe Emirin që kanë humbur. Soneri është i vendosur ta bëjë për vete Songylin, por ajo vendos ta stërmundojë me punët e dyqanit që ta largojë. Policia vihet në kërkim të dy vogëlushëve. Onuri nuk arrin më t’ia fshehë të vërtetën Lales për zhdukjen e Emirit. Gylshah ka humbur rrugën dhe nuk di të kthehet në shtëpi.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë