Dhoma 309 - EPISODI 167

Lale kujton gjatë pushimeve që ajo dhe Onuri kanë njëvjetorin e dashurisë së tyre. Lale druhet se Onurin nuk do ta mbajë mend përvjetorin, megjithatë shpreson që ai t’i bëjë ndonjë surprizë. Sherife nuk heq dorë nga përpjekjet e saj për ta bërë Sametin për vete. Ndërkohë të dy familjet shijojnë të qeta pushimet deri në çastin kur gjatë darkës shfaqet para tyre Betyli së bashku me familjen e saj.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë