Dhoma 309 - EPISODI 173

Halla e vajzave Hylia shfaqet papritur në dyqanin e Songylit. Lale dhe Onuri regjistrohen në kursin e tangos. Eroli dhe Filizi vazhdojnë terapinë e çiftit me dr. Pinarin. Sherifeja këmbëngul t’i fitojë zemrën Sametit me gatimet e saj. Hylja i kërkon falje Songylit për mungesën e saj në jetën e vajzave.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë