Dhoma 309 - EPISODI 165

Lale, Nilyferi dhe Nergisi janë më se të vendosura të gjejnë babanë e tyre. A është e saktë adresa që ato gjejnë? Të gjithë personat që e kanë njohur e përshkruajnë Jëlldërëmin, babanë e vajzave si një njeri të pavlerë. Të gjendura në udhëkryq, ato nuk dinë më si të veprojnë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë