Dhoma 309 - EPISODI 175

Kurtullushi gjen një shtëpi të përshtatshme për familjen e tij dhe i kërkon nënë Songylit ta shoqërojë gjatë nënshkrimit të kontratës. Sameti i rrëfen Songylit se nuk mund të ketë vend për dy gra në zemrën e tij. Hylia mundohet të bëjë për vete mbesat e saj. Nergisit i blen veshje, Lales i dhuron fotografi të së shkuarës. Një telefonatë e Hylias tregon se ajo punon për dikë tjetër.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë