Dhoma 309 - EPISODI 174

Hallë Hylian e ftojnë për darkë në shtëpinë e Jëlldëzit, ku kjo e fundit zbulon se ka shumë të përbashkëta me të në shije dhe në stilin e jetës. Fikreti i ofron Lales mbështetjen dhe ngrohtësinë që s’ia dha kurrë babai i sajAfrimiteti i tepruar dhe i beftë i hallë Hylias, vë në pozitë të vështirë familjen e Songylit. e shikon Sherifen të brengosur nga refuzimi i Sametit dh e i premton asaj se do ta ndihmojë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë