Dhoma 309 - EPISODI 181

Betyli nxit Erolin të zërë vendin e Onurit. Hylja shpëton nga situata e vështirë restorantin e Kurtullushit. Fikreti e gënjen Onurin për paratë që tërhoqi nga llogaria e investimeve. Betyli kupton që Hylja është mashtruese dhe vendos ta përdorë për planet e saj. Onuri dhe Lale bëjnë plane për pushime, por ata i pret një surprizë. Lale dyshon se është shtatzënë për herë të dytë.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë