Dhoma 309 - EPISODI 168

Betyli thur plane si të pengojë ceremoninë e dasmës së Onurit dhe Lales. Ajo shfrytëzon faktin që Lale nuk di asgjë për organizimin e ceremonisë dhe mundohet t’u mbushë mendjen Jëlldëzit dhe Songylit që në Antalja pritet të ndodhë një stuhi e fortë me shpresën se Lale do të kthehet në Stamboll përpara kohe. Ndërkohë Kurtullushi dhe Onuri vazhdojnë përgatitjet për dasmën në fshehtësi të plotë. Çiftet bëhen gati për një shëtitje në pyll me shpresën se kur të kthehen, gjithçka do të jetë gati, por Eroli do të shkatërrojë gjithçka.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë