Dhoma 309 - EPISODI 166

Onuri fton familjen e Lales për pushime në Antalja. Betyli vendos të shkojë edhe ajo me ta që të mos e lërë të qetë Lalen dhe Onurin. Falë atmosferës çlodhëse në plazh, Onurit i lind ideja të përsërisin betimet martesore. Kurtullushi dhe Onuri vendosin ta organizojnë fshehurazi ceremoninë dhe t’ua bëjnë surprizë partnereve.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë