Dhoma 309 - EPISODI 164

Me udhëzimin e terapistit, Lale dhe Onuri vihen në kërkim të babait të Lales dhe mësojnë se ai është kthyer në Turqi pesë vjet më parë. Lale shpreson se takimi me të atin do ta ndihmojë të përballet me të shkuarën. Songyli dhe Jëlldëzi pajtohen për hir të fëmijëve të tyre.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë