Dhoma 309 - EPISODI 169

Gjatë shëtitjes në pyll Eroli shkul tabelat orientuese nga pemët që çiftet të humbasin rrugën, por jo gjithçka shkon sipas planit. Onuri arrin të gjejë rrugën me GPS dhe kur kthehen në hotel Lalen dhe Niluferin i pret një surprizë e bukur. Të dyja motrat vishen me fustan nusërie dhe Kurtullushi i kërkon zyrtarisht Songylit dorën e Niluferit për martesë. Pasi kthehen në Stamboll, dado e Emirit është e sëmurë dhe Onuri me Kurtullushin vënë bast me bashkëshortet e tyre se mund t’i mbajnë ata fëmijët pa ndihmën e askujt.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë