Dhoma 309 - EPISODI 172

Zonja e panjohur i telefonon Songylit, e cila shkon menjëherë aty ku janë fëmijët. Detektivi që Onuri kishte pajtuar për të gjetur Jëlldërëmin e njofton atë se ka gjetur hallën e vajzave. Songyli dhe vajzat vendosin që nuk duan të hapin me plagët e së shkuarës dhe Onuri vendos të ndalojë hetimet. Kurtullushi dëshiron të zgjerojë familjen me një fëmijë tjetër.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë