Dhoma 309 - EPISODI 193

Kurtullushi dhe Eroli fillojnë punën së bashku si ortakë në restorantin e qofteve. Duru i kërkon Onurit të vijë në kursin e baletit ku shkon edhe Gylshahu dhe atje Onurit i duhet të fshihet bashkë me Ozgen që të mos i shohë Lale. Ozge i kërkon Onurit t’i tregojë të shoqes që ka fëmijë me një grua tjetër dhe i kanoset se nënë e bijë do të dalin nga jeta e tij nëse ai s’gjen guximin t’i thotë Lales të vërtetën. Jëlldërëmi mundohet të rifitojë dashurinë e dikurshme të Songylit, por ajo e refuzon prerazi.

Të gjithë episodet e "Dhoma 309"

Onuri, Jëlldërëmi dhe Kurtullushi nuk e pranojnë disfatën dhe vendosin ...më shumë

Jëlldërëmi mundohet të bindë Songylin që të zgjidhin situatën e ...më shumë

Betyli vendos ta shfrytëzojë festën e ditëlindjes së Durusë si ...më shumë

Kurtullushi arrin të marrë varësen në çantën e Lales. Jëlldërëmi ...më shumë

Kurtullushi rrëfen në prani të familjes së Songylit që mjekun ...më shumë

Songyli shtiret sikur ka marrë unazë fejese nga Haruni. Ajo ...më shumë

Songyli dhe Lale mësojnë rastësisht se doktori që vizitoi Jëlldërmin ...më shumë

Kurtullushi njofton një mjek të rremë që ta paraqesë situatën ...më shumë