Jetë - EPISODI 4

Shkëndijat e para të dashurisë do të lindin mes Hajatit dhe Muratit, sidomos kur ky i fundit nuk arrin dot ta heqë nga mendja.  Vajzat do të dalin fshehurazi nga shtëpia, por a do t’i zbulojë e ëma e Hajatit? Kush do të bjerë në dashuri me Ipekun?

Të gjithë episodet e "Jetë"

Hajat, një vajzë e re që do të bëjë çmos ...më shumë

Ç’do të ndodhë mes Muratit dhe Hajatit kur rastësisht do ...më shumë

Cila është surpriza që e pret Hajatin kur fillon punë? ...më shumë

Shkëndijat e para të dashurisë do të lindin mes Hajatit ...më shumë

Ç’do t’i ndodhë Hajatit kur të përpiqet të ndihmojë Didemin? ...më shumë

A do të bëhet xheloz Murati kur të shoh Dorukun ...më shumë

E dëshpëruar pasi ka dhënë dorëheqjen nga puna, Hajati s’arrin ...më shumë

Shkëndijat e dashurisë mes Hajatit dhe Muratit ndihen në ajër, ...më shumë