Koha Kalon - Episodi 68

Ajlini mëson për martesën e nënës së saj dhe shkon të bisedojë me të. Aliu humb
toruan dhe fton Xhemilen në një takim privat duke e kërcënuar. Karolina i gjen së
bashku dhe nga xhelozia i tregon Aliut se anija e tyre është shitur. Aliu merr peng
Karolinën dhe Xhemilen dhe shkakton një aksident të tmerrshëm me anijen. Çfarë ndodh me peshkatarin dhe si është gjendja e tij? Po Aliu arrin t’i shpëtojë këtij aksidenti dhe ku ndodhet ai?

Të gjithë episodet e "Koha Kalon"

Sedati do ta nxjerrë bashkëshorten e tij nga spitali, sepse ...më shumë

Çfarë po ndodh midis Sonerit dhe Ajlinit, ndërkohë që gjendja ...më shumë

Karolina do t’i tregojë të gjithëve të vërtetën e shtrimit ...më shumë

Xhengizi do të marrë vesh të vërtetën rreth Ahmetit, i ...më shumë

Znj. Hasefe është shumë e shqetësuar për gjendjen e Xhemiles ...më shumë

Pasi mëson të vërtetën, Murati do të kërkojë t’i japë ...më shumë

Mesudja do të vazhdojë t’u bëjë shantazh Sonerit dhe Ajlinit, ...më shumë

Jeta e Aliut do të jetë në rrezik dhe vetëm ...më shumë