Gyneji do të gënjejë sërish Kuzejin për ndarjen e tij ...më shumë

Pas bisedës me Gynejin, Kuzeji do t’i tregojë Xhemresë përse ...më shumë

Zejnepja do t’i tregojë Xhemresë se ku ndodhet Kuzeji. Ndërkohë ...më shumë

Pasi zbulojnë lojërat e Gynejit, Banuja dhe Xhani do të ...më shumë

Banuja do të zbulojë lojën e pisët të Gynejit. Çfarë ...më shumë

Banuja do t’i tregojë Ebrusë gjithçka që di për Gynein. ...më shumë

Çfarë vendimi do të marrë Barëshi për lirinë e Xhemresë? ...më shumë

Sherefi është i bindur se dikush ka fshirë provat në ...më shumë

Pas shumë ditësh larg njëri-tjetrit, Kuzeji do ta bindë Xhemrenë ...më shumë

A do të arrijë Kuzeji të gjejë personin e tretë ...më shumë

A do të vdesë Barëshi? Xhemreja do të dënohet me ...më shumë

Banuja do të dëgjojë fshehurazi bisedën mes Gynejit dhe Handanit. ...më shumë

Si do të shkojë takimi i fundit mes Xhemresë dhe ...më shumë

Banuja do të prishë surprizën që Gyneji do të organizojë ...më shumë

Gyneji do të gjejë një mënyrë për të qëndruar vetëm ...më shumë

Xhemreja do të debatojë me Barëshin për kontratën martesore. A ...më shumë

Në shtëpinë e Tekinolluve do të mbahet një darkë ku ...më shumë

Xhemreja do të marrë vesh për vdekjen e babait të ...më shumë

Si do të shkojë takimi në burg mes Kuzejit dhe ...më shumë

Martesës së Xhemresë dhe Barëshit duket se po i vjen ...më shumë