Pasi të kuptojë lidhjen mes Sherefit dhe Demetit, Kuzeji do ...më shumë

Pasi Banuja të rikthehet në shtëpi, gjendja shëndetësore e saj ...më shumë

Barëshi do të organizojë një festë në shtëpinë e tij ...më shumë

A do të mundet Simaji të futë në burg shefin ...më shumë

Gylteni do të nxitë Samiun të mos heqë dorë nga ...më shumë

Xhemreja dhe Kuzeji do të takohen në shtëpinë e Kuzejit, ...më shumë

Pas bisedës që bëri me Handanin, Ajnuri kërkon me ngulm ...më shumë

Kuzeji do të përballet me Zejnepen dhe do t’i kërkojë ...më shumë

Banuja do të bindet se Gyneji ka vrarë Ferhatin. Çfarë ...më shumë

Gjendja psikologjike e Banusë sa vjen dhe përkeqësohet. Kurbani i ...më shumë

Pasi shpëtoi nga falimentimi kompaninë Sinaner, Gyneji do të shijojë ...më shumë

Në prag të festave të Vitit të Ri, Kuzeji do ...më shumë

Hyseini i turpëruar nga veprimi i Zejnepes do ta urdhërojë ...më shumë

Kuzeji do t’i kërkojë Gynejit të bëjnë një konferencë për ...më shumë

Pas imejlit që Zejnepja u dërgoi gazetarëve, situata në familjen ...më shumë

Pasi kuptoi gjendjen në të cilën ndodhet kompania e saj, ...më shumë

Çfarë do të zbulojë policia pasi të marrë në pyetje ...më shumë

Ç’do të bëjë Zejnepja pasi të shohë Kuzejin dhe Xhemrenë ...më shumë

Venusi do t’i tregojë edhe komisar Sherefit për dyshimet e ...më shumë

Zejnepja dhe Xhemreja do të debatojnë sërish për Kuzejin. Dyshimet ...më shumë