Pas debatit me Halilin, Xhumali i jep ultimatum edhe nipit ...më shumë

E shoqëruar nga Halili, Meleku fillon terapinë e re në ...më shumë

Meleku merr goditjen e radhës në gjyq. Një tjetër trajtim ...më shumë

Biseda me Omerin e vë Defnen në mendime dhe vendos ...më shumë

Kenani sheh me sy tjetër Alpajin pasi mëson që mashtrimet ...më shumë

Pas largimit të Omerit, Shirhanllarët marrin një tjetër goditje, prishjen ...më shumë

Funda vazhdon të manipulojë Defnen që ta ndajë përfundimisht nga ...më shumë

E vetëdijshme për dilemën e Halilit, Merjemi i kërkon atij ...më shumë

Kur mëson se Meleku vuan nga tumori, Halili i tronditur ...më shumë

Merjemi vihet në mëdyshje për martesën e ardhshme kur dëgjon ...më shumë

Mitati flet hapur me Sejranin për të kaluarën e Melekut ...më shumë

Zymryti nxiton të bëjë përgatitjet e dasmës për Merjemin dhe ...më shumë

Funda përpiqet të bindë Defnen të ndjekë konservatorin dhe të ...më shumë

Meleku kupton që Funda ka plane të tjera për fëmijët ...më shumë

Omeri debaton ashpër me nënën e tij për lidhjen e ...më shumë

Meleku gjen një shoqe të mirë te Serjani dhe i ...më shumë

Meleku, e dëshpëruar nga largimi i fëmijëve, ngulmon t’i marrë ...më shumë

Alpaji i mërzitur nga padia e Melekut për kujdestarinë u ...më shumë

Mitati ndihet në faj pasi mëson të vërtetën mbi divorcin ...më shumë

Meleku fillon jetë të re në shtëpinë e saj. Halili, ...më shumë