Për vajzat e mia - Episodi 29

Jashari mendon se ka vrarë Zybejirin, por si qëndron e vërteta? A do të lindë një romancë mes Dorukut dhe Sunës? Sumruja i tregon Egemenit të vërtetën e hidhur dhe më pas takohet me Tajfunin. Zybejiri i del Jasharit përballë dhe e plagos. Do të mbijetojë ai?

Të gjithë episodet e "Për vajzat e mia"

Prokurori i përcakton Jasharit një afat të ri. A do ...më shumë

Egemeni kthehet në shtëpi. Si do të reagojë Egemeni kur ...më shumë

Çfarë do të kurdisë Tajfuni që ta bëjë Sumrunë të ...më shumë

Zybejiri pranon t’i kthejë vajzën Jasharit. Cili është kushti që ...më shumë

Selva përballet me Shelalen. A do ta takojë ajo djalin ...më shumë

Si do të reagojë Kumruja kur të mësojë për vdekjen ...më shumë

Zybejiri bind Hymanë që të qëndrojë me të. Cili është ...më shumë

Haxheri mëson se Çetini i ka vjedhur paratë Alperit. Çfarë ...më shumë