Infermierja Soraja nuk mund të zbatojë urdhrin e Rakelës pasi ...më shumë

Ulise mbështet të motrën kur ajo u tregon dy djemve ...më shumë

Esperanca s’mund të bëjë asgjë për ta ndalur Diegon të ...më shumë

Asgjë në vilë nuk ka asnjë kuptim për Olvidon, megjithatë ...më shumë

Olvido shikon disa fotografi të vjetra dhe njeh gjyshin e ...më shumë

Stefano është i bindur se Olvidoja nuk do të shërohet ...më shumë

Davidi përpiqet të ndihmojë Olvidon të kujtojë të shkuarën e ...më shumë

Irana betohet se nuk kishte gisht në rrëmbimin dhe zhdukjen ...më shumë

Olvidoja ndihet e mbrojtur dhe e dashur nga Davidi dhe ...më shumë

Dr. Vijanueva njofton Davidin se Olvidoja mund të presë vizita ...më shumë

Soraja kupton se Irana për të është si një minierë ...më shumë

Diego do të kërcënojë Iranën dhe bashkëpunëtorët e saj duke ...më shumë

Stefano gëzohet kur e sheh Olvidon mendërisht të trazuar, gjë ...më shumë

Infermiere Soraja lejon Davidin të takojë Olvidon, gruaja ambicioze e ...më shumë

Irana i kërkon Rakelës adresën e klinikës ku është shtruar ...më shumë

Olvido kërkon të birin në klinikën psikiatrike dhe sa herë ...më shumë

Irana zemërohet kur merr vesh se Olvidoja, rivalja e saj, ...më shumë

Luvia flet me Rodrigon nga celulari i Diegos për t’i ...më shumë

Nelsoni është pothuajse gati ta heqë qafe Olvidon dhe të ...më shumë

Falë prokurës ligjore, avokati Kansiano bëhet gati të marrë në ...më shumë