Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë

Veronika dhe Panço vendosin se ka ardhur koha t’i tregojnë ...më shumë

Olvidon e tërheq diçka te Pablito, pa e ditur se ...më shumë

Paralajmërimi i Olvidos për Eufrasian është shumë i qartë: Nëse ...më shumë

Olvido ia thotë hapur Iranës se Stefano po i bën ...më shumë

Nga xhelozia, Irana akuzon Stefanon se po tregon shumë interes ...më shumë

Rakela mbron Olvidon dhe I tregon vendin Iranës. Veronika I ...më shumë

Veronika debaton me Stefanon dhe i kërkon të vëllait të ...më shumë

Për Olvidon, ka rëndësi vetëm të gjejë të birin. Eufrasia ...më shumë

Stefano Kansiano kërcënon Diegon me armë. Esperanca nuk ka zgjidhje ...më shumë

Vdekja e papritur e Davidit i thyen zemrën Olvidos, ndërsa ...më shumë

Stefano thur një plan djallëzor për të mos lejuar Olvidon ...më shumë

Olvido është e vendosur të gjejë të birin me çdo ...më shumë