Përgjithmonë jotja - EPISODI 136

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ia marrin djalin. Irana detyron Stefanon të arratisen bashkë, ndryshe do të jetë fundi për të dy. Nga përballja mes Stefanos dhe Iranës vetëm njëri do të dalë i gjallë.  Gjatë një krize nervore, Eufrasia përpiqet të vrasë Angustian dhe rrëfen gjithë krimet e saj.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë