Përgjithmonë jotja - EPISODI 137

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur Irana. Megjithatë, Angustia shkon atje t’i lutet të bijës të dorëzohet, por Irana ka një tjetër plan. Pas fundit tragjik, Angustia i thotë lamtumirë Vanesës dhe largohet përgjithmonë. Veronika ia dorëzon djalin prindërve të tij biologjikë dhe Olvido merr pasurinë e saj. Ata që dolën kundër dashurisë tani janë para drejtësisë, ndërsa zemrat e Diegos dhe Olvidos mbushen me gëzim kur shohin të birin.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë