Përgjithmonë jotja - EPISODI 130

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati i famshëm Stefano Kansiano, vodhi pasurinë e Olvidos për të blerë apartamentin ku jetojnë si edhe kazinonë. Taço mendon se Rakela ka të drejtë, Eufrasia nuk është e verbër. Angustia ndërhyn kur Stefano keqtrajton vajzën e saj të dashur. Nelsoni dhe Haguari kuptojnë se fati i tyre është në dorën e një tradhtari.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë