Përgjithmonë jotja - EPISODI 131

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë do të tregojë se kush është në të vërtetë. I tërbuar nga xhelozia, Stefano kërcënon Diegon kur e shikon në klub ku do të kalonte disa çaste romantike me Olvidon. Angustias s’i ka mbetur më gjë tjetër, veçse valixhet që tërheq zvarrë pa e ditur se ku do të jetojë.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë