Përgjithmonë jotja - EPISODI 135

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. Piranja vdes pa treguar të vërtetën. Eufrasia përndiqet nga fantazmat e viktimave të saj, duke nisur nga i ati. Olvido përballet me Iranën, këtë herë duke e ditur çfarë i bëri të birit. Hapi tjetër është të gjejë prova se djali që birësoi Veronika është Diegito.  Nga dëshpërimi, Veronika pranon të arratiset me Stefanon që të mos e humbasë të birin, Pabliton.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë