Përgjithmonë jotja - EPISODI 133

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e saj me Stefanon para shumë vitesh. Irana ka frikë nga ajo që mund të bëjë Stefano, ndaj shkon në kazino ta manipulojë. Stefano kërcënon Olvdion se nëse nuk martohen bashkë, nuk do ta shohë më të birin.  Diego arrin ta shpëtojë në kohë Pabliton. Olvido e nxjerr Eufrasian në rrugë sapo mëson se ajo nuk është e verbër.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë