Përgjithmonë jotja - EPISODI 132

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë luksoze, Angustia pranon të punojë si kameriere në lokalin ku më parë ishte kërcimtare. Irana zbulon dhomën sekrete ku Stefano ka fshehur Nelsonin dhe Haguarin. Për të mos e lejuar Olvidon të martohet me Stefanon, Esperanca i rrëfen se Diego është djali i avokatit.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë