Përgjithmonë jotja - EPISODI 134

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ndien e çon në spital për të parë si është vogëlushi. Eufrasia shkon në shtëpinë modeste të Çuit dhe Vanesës për të jetuar me ta. Taço i tregon Martitës teorinë e tij për vrasjen e Gabrielit dhe përfshirjen e Eufrasias. Olvido sheh Angustian në spital dhe vendos ta ndjekë, pa e imagjinuar se është shumë pranë zbulimit të së vërtetës për të birin.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë