Përgjithmonë jotja - EPISODI 118

Olvido është e vendosur të gjejë të birin me çdo kusht. Diego i premton se do të luftojë me të në çdo hap. Davidi, i trishtuar vendos të kthehet në Nju Jork. Vanesa takon Angustian dhe Iranën për t’u dhënë lajmin për dasmën e saj. Dr. Vijanueva pranon ta nxjerrë Olvidon nga spitali. Irana dhe avokati Stefano janë të shqetësuar për shërimin e Olvidos. Për këtë arsye, të dy përpiqen të gjejnë një mënyrë si të shmangin që ajo të rimarrë kontrollin e kompanive.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë