Përgjithmonë jotja - EPISODI 123

Veronika debaton me Stefanon dhe i kërkon të vëllait të mos e shohë Diegon si armikun e tij. Rakela këshillon Olvidon të mos heqë dorë nga dashuria e saj prej manipulimeve të Stefanos. Diego përballet me Stefanon në prani të Veronikës dhe Iranës. Situata nxehet kur Diego paralajmëron Iranën për propozimin që i ka bërë avokati Olvidos.

Të gjithë episodet e "Përgjithmonë jotja"

Forca të shumta të policisë rrethojnë pronën ku është fshehur ...më shumë

Veronika përpiqet e dëshpëruar që Diego dhe Olvido të mos ...më shumë

Një makinë përplas Piranjën teksa përpiqet të largohet nga Olvido. ...më shumë

Olvido mëson për gjendjen e Pablitos. Lidhja e fortë që ...më shumë

Me dhimbje të madhe, Esperanca i përshkruan Olvidos lidhjen e ...më shumë

Nelsoni dhe Haguari planifikojnë arratisjen e tyre. Kilometra larg kazinosë ...më shumë

Prishja e fejesës me Stefanon zemëron Iranën, e cila tanimë ...më shumë

Veronika tronditet kur mëson nga Rakela se i vëllai, avokati ...më shumë