Olvidoja akuzohet nga Irana dhe Angustia për tentativë vrasjeje ndaj ...më shumë

Vanesa e ka të pamundur të rrijë larg njeriut që ...më shumë

Për të ushqyer djalin e saj të vogël, Olvidoja duhet ...më shumë

Eufrasia i betohet Armandos se do të kujdeset që Olvidoja ...më shumë

Foshnja e Olvidos lind falë ndërhyrjes në kohë të Panços. ...më shumë

Irana ka lajme të shkëlqyera: ajo është shtatzënë. Kjo është ...më shumë

Kërcënimet e Angustias nuk e trembin Citlalin. Taçoja i kërkon ...më shumë

Taçoja e kupton që Marta po i fsheh diçka. Në ...më shumë

Çajo kthehet në shtëpi nga spitaly dhe habitet kur Çui ...më shumë

Çfarëdo që përpiqet që të bëjë Roksana nuk e ndryshon ...më shumë

Rodrigoja zbulon se sa e madhe është dashuria e Olvidos ...më shumë

Eufrasia i kërkon vajzës së saj, Martës, që t’i thotë ...më shumë

Xhizela tenton t’i bëjë shantazh Eufrasias, por rezultati i kësaj ...më shumë

Olvidoja e merr kurajën që t’i thotë Esperancës që është ...më shumë

Ndërkohë që Irana mendonte se Esperanca do ta pushonte Olvidon ...më shumë

Marta është mjaft e lënduar nga ajo që Nelsoni dhe ...më shumë

Vanesa do ta shtrytëzojë sa më shumë mungesën e bashkëshortit ...më shumë

Vanesa arrin që ta joshë Çuin dhe që të dy ...më shumë

At Filemoni dyshon se Eufrasia mund të ketë gisht në ...më shumë

Angustias kërkon të krijojë përçarje mes Diegos dhe nënës së ...më shumë