Asumani dhe Selahadini kanë rënë në kurth. Menderezi dhe Ilhani ...më shumë

Menderezi bën të gjitha përgatitjet për të pritur Toprakun në ...më shumë

Gazeli monton disa kamera të fshehta për të zbuluar se ...më shumë

Selahedini ka disa qëllime të fshehta ndaj Jeshimit. Pas zënkës ...më shumë

Asumani regjistrohet në palestër dhe atje takon Selimin, pronarin e ...më shumë

Xhihani zbulon se Menderezi është në shtëpinë e tij vetëm ...më shumë

Xhihani përpiqet të afrohet më shumë se ç’duhet me Lejlën, ...më shumë

Menderezi punëson një skuadër agjentësh për të kërkuar Lejlën dhe ...më shumë

Lejlja lind djalë dhe ia vë emrin Toprak. Menderezi shkon ...më shumë

Menderezi martohet sërish me Asumanin me qëllim që të kenë ...më shumë

Lejla kthehet në shtëpi me Xhihanin dhe u thotë familjarëve ...më shumë

Menderezi i tregon Lejlës të vërtetën dhe ajo e fal. ...më shumë

Menderezi rrëmben me makinë Lejlën menjëherë sapo ajo del nga ...më shumë

Lejlja dhe Xhihani vendosin për datën e celebrimit dhe nuk ...më shumë

Gazel nuk arrin ta pranojë që Lejlja dhe Xhihani do ...më shumë

Asumani takohet me Xhihanin dhe Lejlën në një qendër tregtare ...më shumë

Pas kontrollit të ushtruar në shtëpi, Menderezi vendos të ndahet ...më shumë

Menderezi vendos të shkojë te Lejlla, edhe pse familja e ...më shumë

Xhihani kthehet me Lejlën nga Shami, por të gjithë janë ...më shumë

Xhelili dhe Halili takojnë Asumanin dhe ajo i punëson. Detyra ...më shumë