Mjeku informon Marin dhe Santiagon se ekziston mundësia që ajo ...më shumë

Brisa bie në grackën që Bruno ka përgatitur për babanë ...më shumë

Mia e ka ndarë mendjen që nuk i duron dot ...më shumë

Alberto vendos që zarfin duhet ta hapë bashkë me Mian.Bruno ...më shumë

Pas një reagimi të dhunshëm, Davidi i kërkon me ngulm ...më shumë

Oriana stis një tjetër plan për të mbajtur Alberton pranë ...më shumë

Eloi keqkupton situatën kur dëgjon Terezën në një bisedë telefonike. ...më shumë

Davidi qëllon me armë për të vrarë Alberton, por Oriana ...më shumë

Mia i mohon Albertos atësinë e fëmijës dhe i thotë ...më shumë

Altagrasia, për të mos lejuar divorcin e Davidit dhe Mias, ...më shumë

Karolina i shpreh Jolandës dyshime se Oriana mund të ketë ...më shumë

Davidi vret infermiere Klarën që ajo të mos i tregojë ...më shumë

Altagrasia dhe Oriana fusin në kurth infermiere Klarën, pasi dyshojnë ...më shumë

Davidi arrin ta shohë Alberton dhe Mia kujton se pa ...më shumë

Davidi shtang në vend kur gjendet ballë për ballë me ...më shumë

Orianën fut në kurth Alberton dhe e shtyn të mendojë ...më shumë

Bruno Lombardo lirohet nga burgu dhe është i vendosur të ...më shumë

Noelia takon rastësisht Haimen i cili tanimë punon si shofer, ...më shumë

Oriana vazhdon t’i mbushë mendjen Albertos se Mia e ka ...më shumë

Mia pranon propozimin për martesë të Davidit në shenjë mirënjohjeje ...më shumë